Skip to main content Skip to search

Projektjeink

Kedvezményezett neve: Pro-Futura Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Társadalmi célú vállalkozások ösztönzése
Szerződött támogatás összege: 14 843 854 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 95,98 %
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.12.15.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.1.3-16-2018-00218

Projekt tartalmának bemutatása:

A vállalkozás üzleti modellje pályázatok írása, menedzsmentje főként innováció és határon átnyúló együttműködés, és egyéb területen is, együttműködve vállalkozásokkal, kutatóintézetekkel, tudásmegosztó, nonprofit szervezetekkel, egyetemekkel.

A projekt által lefedett térségben gondot jelent az alacsony munkanélküliségi ráta (~10%) és a gazdaságilag aktív korú lakosság régióban tartása.

Célunk munkalehetőséget biztosítani célcsoportunknak (álláskeresők, 25 év alatti, 50 év feletti, gyermekgondozást, családtag ápolását követően keres munkát) a számukra leginkább megfelelő munkakörnyezetben.

Társaságunk fő célja a GINOP-5.1.3-16 pályázat kapcsán létrehozott vállalkozás hosszú távú projektként működtetése munkahelyteremtéssel, állandó foglalkoztatással, a társadalmi előítéletesség csökkentésével és a nyereség visszaforgatásával.

Fő tevékenység tehát pályázatírás, tanulmánykészítés, forrásszerzési szolgáltatások, menedzsment, monitoring, projekt doktori szolgálat.

Projekttevékenységek:

 1. A 12 hónapos projekt alatt 3 fő új munkavállalónak (2 fő teljes-, és 1 fő részmunkaidős) biztosítunk álláslehetőséget.
 2. Piacra jutás támogatása:
 3. Kötelező tájékoztatás és nyilvánosság
  • kiállításon való részvétel
  • közösségi média kampány
  • rádió kampány
  • hírlevél adatbázis építés
  • prospektus
  • projekt tájékoztató megjelenítése
  • tájékoztató tábla kihelyezése
 4. Termék/szolgáltatásbővítés, fejlesztés: irodai eszközök, berendezése, szoftverek
 5. Szemléletformálást segítő helyi akciók: Társadalmi hatásmérés; Szakmai tanácsadás igénybevétele

Kedvezményezett neve: Pro-Futura Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Könyvelési szolgáltatás fejlesztése a Pro-Futura Nonprofit Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 19 204 835 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 97,13 %
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.11.30.
Projekt azonosító száma: GINOP-5.1.7-17-2019-00229

Projekt tartalmának bemutatása:

Társaságunk fő célja a GINOP-5.1.7-17 pályázat kapcsán létrehozott vállalkozás hosszú távú projektként működtetése munkahelyteremtéssel, állandó foglalkoztatással, a társadalmi előítéletesség csökkentésével és a nyereség visszaforgatásával.

További célok az alapító okirat céljait fejleszteni: Térség, vidékfejlesztés; Turizmus, kulturális fejlesztés; Környezetvédelem, energetika, hulladékgazdálkodás; Humán erőforrások, egészségügy, egészséges életmód, szociális fejlesztések; Gazdaság-, kutatás-, kereskedelem-, munkaerőpiac fejlesztés; Határon, régiókon átnyúló kapcsolatok építésének elősegítése a fenti célok megvalósítása érdekében.

A vállalkozásunk működése során az üzleti fenntarthatóság szempontja mellett, több társadalmi probléma megoldásához is hozzá szeretnénk járulni az új munkavállalók tartós és kiszámítható foglalkoztatásával.

A 18 hónapos projektmegvalósítási idő alatt 3 fő számára biztosítunk álláslehetőséget, akik közül 2 fő hátrányos helyzetű, 1 fő nem hátrányos helyzetű célcsoporttag lesz. Az új munkavállalók felvételénél törekszünk arra, hogy szakképzett, tapasztalattal rendelkező munkavállalókat foglalkoztassunk, akik segítségével megvalósítható lesz a tervezett tevékenységünk.

 • Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység
 • Egyéb pénzügyi kiegészítő tevékenység
 • Összetett adminisztratív szolgáltatás

Pályázati forrásból és támogatásból az új szolgáltatásokhoz és a munkavégzéshez kapcsolódóan szeretnénk az új munkavállalók részére könyvelési szoftvert, számítógépeket, nyomtatókat, iktatóprogramot vásárolni. Fontos fejlesztési költségek a piacra jutás érdekében felmerülő marketing költségek.

A tervezett szolgáltatásaink egyik legfőbb célcsoportja a Nyugat-Dunántúlon tevékenykedő újonnan alapított szervezetek. Másik nagyobb célcsoportja pedig a már működő, aktív vállalkozások egyéb szervezetek.

Projekttevékenységek:

 1. Új munkavállalók foglalkoztatása, mint Könyvelőiroda vezető, Analitikus könyvelő, ügyintéző.
 2. Piacra jutáshoz szükséges eszközök
 3. Piacra jutáshoz szükséges nyilvánosság biztosítása
  • Online közvetítés vendégelőadóval
  • közösségi média kampány
  • prospektus
  • C típusú tábla
  • fotódokumentáció
 4. Termék/szolgáltatásbővítés. irodai eszközök, berendezése, szoftverek
 5. Társadalmi hatásmérés