Skip to main content Skip to search

Szolgáltatásaink

Forrástérkép, pályázati stratégia készítése

Célunk, hogy az elérhető és a várható pályázati kiírások függvényében a lehető legtöbb vissza nem térítendő támogatást szerezzük meg Partnereink számára.

Pályázatírás, tanulmánykészítés

Célunk, hogy a projekt céljának megfelelően a kitűzött indikátorokat a lehető leghatékonyabb költségstruktúra összeállításával a kiíró hatóságok igényeinek megfelelően fogalmazzuk meg.

Projekt menedzsment

Munkánkra jellemző, hogy a pályázat elnyerése után is együttműködünk partnereinkkel, segítjük a pályázati pénzek elszámolását, lehívását.

Projekt doktori szolgálat

Magyarországon az elsők között indítjuk el e szolgáltatást. Több vállalkozás sikertelen a pályázati pénzek lehívásában, mert a nem megfelelő előkészítés, vagy megvalósítás miatt nem teljesítenek időben, nem tudják elszámolni egyes költségtételeiket, vagy nem tudják vállalni az előírt indikátorokat, feltételeket. Jelen…

Monitoring

A projekt fizikai zárásától már elindul ezen tevékenységünk. Az elért indikátorok, műszaki és szakmai eredmények figyelembevétele mellett, a fenntartási időszak követelményeinek a nyomon követése, jelentések előkésztése, kitöltése, benyújtása. Folyamatos emlékeztető e-mailek és javaslatok a célok hatékony elérése érdekében.