Skip to main content Skip to search

Rólunk

Pro-Futura Nonprofit Kft.

Mi az amit kiemelnénk munkánkról? Kollégáink legtöbb esetben végig kísérik a fejlesztések útját, tehát nem csak a forrásszerzésben, hanem a megvalósításban, az elszámolások elkészítésében is részt vesznek. Egyes esetekben a megkezdett, vagy már záródó projekttel rendelkező kedvezményezettek kérték szakértői segítségünket, hogy a projekt sikeresen befejeződhessen és az elszámolások lehívhatóvá váljanak. Számukra 2019-ben projekt doktori szolgáltatás néven új terméket indítottunk. Monitoring feladatainkat egyedi szoftveres fejlesztéssel látjuk el, melyek előbbihez hasonló okok miatt kerültek kialakításra. Sikeres forrásszerzés, az indikátoroknak megfelelő, pénzügyileg teljeskörű zárás, és a fenntartási időszak megfelelő teljesítése – Pro-Futura a biztos jövőért.

Bármely fázisban is jár fejlesztése, megbízható szakértelemmel kevesebb kockázattal és hatékonyabban éri el kitűzött céljait.

A sikeres megvalósítás kulcsa a jó előkészítés, tervezés. A projekt finanszírozási szerződése nem egyenlő a megvalósított projekttel, addig még több mérföldkőn kell túljutni. A projekt fizikai zárásakor sem dőlhetünk hátra, egy éves jelentés már beszámolóval lezárt árbevételt és statisztikai létszámokat feltételez, nem csak év elején, év közben is értékelni kell eléri e a vállalkozás a fenntartási célokat!